siivosin olohuoneen ja jätin sille hyvästit

Ja taas tuli aika muuttaa. Täällä meillä päin asuu joukko ihmisiä, joita tuntuu vaivaavan tämä sama oireyhtymä, ehkä sitä voi sairaudeksikin kutsua. Tähän oireyhtymään kuuluu se, että ostetaan koti, remontoidaan se itselle mieleiseksi ja sitten myydään se koska jostain lähistöltä löytyikin uusi kutkuttava remppakohde. Ja tämä kaikki toistuu useaan kertaan. Taudista on varmastikin mahdollista päästä eroon jossain vaiheessa, mutta vielä en ole siitä vakuuttunut. Ehkä sitten kun huomaan asuneeni samassa talossa viisi vuotta. Tai edes kolme.

Koti on nyt siis myyty ja odottaa uusien asukkaiden elämää ja sisustusta. Ei harmita, koska uusi koti on kivempi ja täynnä ihania remppamahdollisuuksia, mutta jotain surutyötä ja hyvästijättöä kai kuitenkin teen. Siksi palaan näihin kuviin yhä uudelleen ja ihastelen vanhaa kotiamme, joka ehti olla kotimme vaivaiset yksitoista kuukautta.

Kaikkein hartaimmin sisustettu huone tässä kodissa oli olohuone. Silti en ollut siihen koskaan tyytyväinen. Nuo String-hyllyt jäivät tyhmästi sohvan taakse (vaikka ensin se oli olevinaan minusta hyväkin idea!) ja sohva liukui käytössä ja riehunnassa aina liian lähelle hyllyä, jolloin se varsinkin oli tosi hölmö ratkaisu.

Liinasaarenkuja 3 d 7 vol2-39

Kaikkein tyytyväisin olin tuohon kauniiseen petrooliin seinään (jonka värisävyn olen hukannut!) ja sen kanssa ihanasti sopiviin lamppuihin. Tuolit ja TV-tasokin menivät suorastaan ärsyttävän hyvin samaan väriskaalaan.

Liinasaarenkuja 3 d 7 vol2-4

Yksi asunnon upeista yksityiskohdista on tuo hyvin skandinaavinen rimoitus eteisen katossa. Se taitaa olla ainoa elementti, joka asunnossa on ihan alkuperäisessä kunnossa.

Liinasaarenkuja 3 d 7 vol2-7

Liinasaarenkuja 3 d 7 vol2-12

Liinasaarenkuja 3 d 7 vol2-9

Kaikki huonekalut muuttavat nyt siis uuteen kotiin. Ne on sen verran huolella valittu ja osa myös tuunattu uusiksi, että mitään ei nyt tämän muuton yhteydessä myydä. Tähän kotiin nämä kalusteet on kuitenkin hankittu joten saa nähdä kuinka ne uudessa kodissa löytävät paikkansa. Nyt vielä kaikki on niin kesken että lopputulosta on mahdoton ennustaa, mutta kaikesta tästä on kasa kuvia tulossa sitten myöhemmin!

-Sonja

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s