Paluu ruskeaan

Ensimmäinen oma kotimme oli sävytettynä ruskeaan: lattiassa oli savutammea, seinissä maitokahvia ja mausteena taitettuja maansävyjä. Se oli vuosia – ja paria kotia sitten. Sittemmin värit ovat vaihtuneet toisiin, vaikkakin ruskea eri sävyineen on säilynyt kodissamme lämpimien puupintojen muodossa. 

Jatka lukemista kuvien alla.

Back to brown1

Back to brown 4

Back to brown 2

Back to brown 5

Tänä vuonna ruskea on vaivihkaa tehnyt paluuta takaisin koteihin. Sitä on näkynyt niin lehtien sivuilla kuin blogeissa. Ei isosti, mutta hienovaraisesti pieninä eleinä.

Kävin läpi kotimme kaapit ja laatikot, mutta totesin eliminoineeni ruskean kodistamme lähes täysin. Näin syksyn tullen se kuitenkin tekee varman paluun myös meille – tällä kertaa ei suurina pintoina, vaan pieninä esineinä ja ehkä uusina sohvatyynyinä. Ja ehdottomasti yhdistettynä hieman toisin: kokeilepa itse, kuinka herkullisia kokonaisuuksia saa ruskean ja jalokivivärien yhdistelmistä. Tai ruskean ja vaaleanpunaisen – oikea match made in heaven, jos minulta kysytään.

-Laura

Back to brown
Our first home had a brown accent: floors were smoky brown and walls were painted with milk coffee – paired together with brown little details. That was many years ago. We still have brown tones in our home, but mostly as warm wood surfaces.

Now brown has been making a subtle comeback into homes. As perfect match for autumn, brown will also make a comeback to our home too – not as overwhelming as ten years ago, but as small details and gestures – and this time paired differently: try combining brown with jewelry colors, or as I prefer, with pink – a match made in heaven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s