Hullaannu syksystä

 

Pöytä kaukaaPöytä läheltä runsasTeenjuontiTeekuppi

 

Käsillä alkaa olla se vuodenaika, jolloin pimeys hiipii sisään ovista ja ikkunoista. Sitä vastaan voi yrittää taistella – mutta yhtä hyvin voi antautua pimeän tunnelman vietäväksi ja ympäröidä itsensä syvillä, pehmeillä syksyn sävyillä.

Miten tummansävyinen syystunnelma syntyy? Tämän lämmittävän teehetken katoimme käsinmaalatun Ypperlig-ruukun inspiroimana. Pehmeänmuotoinen ruukku on osa Ikean ja HAY:n yhteistä mallistoa, ja lasituksen ansioista se palvelee yhtä hyvin kukkaruukkuna kuin Sangria-maljana. Tällä kertaa sinne sujahtivat valloittavan tummanpunaiset krysanteemit.

Pöytään keräsimme pihalta punaisina hehkuvia villiviinin oksia ja levitimme luumunvioletin puuvillaisen pöytäliinan. Valitsimme hennonvioletit Mateus-teemukit, jotka kesäisin ovat keittiön ikkunalaudalla yrttiruukkuina, mutta syksyn tullen otetaan jälleen käyttöön. Sytytimme kynttilät ja katoimme kauden hedelmiä sekä muutaman herkullisen juuston.

Lopuksi laitoimme lapset nukkumaan ja vedimme villasukat jalkaan. Kaadoimme höyryävät kupit teetä ja aloitimme tämän blogin suunnittelun. Tästä on hyvä lähteä syksyyn, tervetuloa mukaan!

-Laura ja Sonja

It’s that time of the year when darkness crawles in from doors and windows. You can either fight it – or you can make the most of it by wrapping yourself in warm, dark fall colors.

Where does one find the real HYGGE or fall vibes? For this blog post we were inspired by hand-painted Ypperlig vase from Ikea’s joint collection with Hay. Placed on the table with plum colored tablecloth, season’s fruits, cheese and candeles we were all set for the fall.

Welcome to follow us!

2 thoughts on “Hullaannu syksystä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s